Før De kan fortsætte deres bestilling, beder vi dem venligst læse nedenstående.

1. 14 DAGES FORTRYDELSESRET
I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Leah Maria ud fra en mulig salgsværdi.

Med hensyn til personlige produkter skal forseglingen være ubrudt.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af Leah Maria, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved returnering af varen tilbage påhviler forbrugeren.

Leah Maria returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

 

2. SÅDAN RETURNERER DE VAREN
Der er to måder hvorpå De kan returnere varen på:

De kan nægte at modtage varen fra postvæsenet.
I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsenet opmærksom på, at De straks kan returnere varen til Leah Maria.

De kan modtage varen fra postvæsenet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Leah Maria.
I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Leah Maria.

Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af faktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Leah Maria. Beløbet returneres via pbs.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Leah Maria anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Leah Maria. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Leah Maria.

 

3. FORSVARLIG RETURNERING:
Alle produkter der returneres til Leah Maria skal være forsvarligt indpakket.

Uforsvarlig indpakning der medfører beskadigelse af returvare, kan resultere i bortfald af Deres rettigheder.

 

4. ER DE I TVIVL
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, kan Leah Maria kontaktes på mail info@leahmaria.dk eller telefon 33 11 19 45 for vejledning.

 

5. LEVERING
Der kan leveres i hele Danmark, eksklusiv Grønland og Færøerne. Varer fra Leah Maria shoppen bliver leveret direkte til din adresse med GLS.

 

6. BANKOVERFØRSEL
Ved betaling med bankoverførsel sættes ordren først igang når vi har modtaget pengene på vores konto.